​Jakt i Sør-Afrika

Jegercompagniet inviterer deg til jaktopplevelser i det fantastiske Sør-Afrika. Hver dag er spennende og dyrelivet utrolig variert.   Profesjonelle guider hjelper deg slik at du får de troféene du ønsker deg. Våre samarbeidspartnere har eksklusive fellingstillatelser over store deler av Sør-Afrika, i områder som betraktes som de beste for troféjakt.​

​Sandveld

Dette området kan by på gode troféer av arter som steenbok, common duicker, springbok, warthog, kudu og eland. Området består av åpne sletter med innslag av tornebusker.

Karoo og Semi Karoo

Dette området var for tusenvis av år siden den største innsjøen i Afrika. I dag er det et av områdene i Sør-Afrika med lavest nedbørsmengde, og kan sammenlignes med en ørken. Terrenget er veldig flatt med enkelte steinformasjoner. I de åpne områdene er det gode muligheter for å treffe på store forekomster av springbok, blesbok og black wildebeest. Man må regne med skuddavstander på opptil 250 m. I områder med steinformasjoner treffer man på arter som kudu, impala, black lechwe, oryx og black wildebeest.

Kalahari ørkenen

Kalahari med sine velkjente sanddyner er et av jaktmekkaene i Sør-Afrika. Ørkenen strekker seg over de tre afrikanske landene : Sør-Afrika, Namibia og Botswana. Området har en karrig vegetasjon med enkelte store trær som får sin næring fra dypet under sandlagene. Av jaktbare arter i området kan nevnes springbok, oryx, eland, red hartebeest, black- og blue wildebeest.

Bushveld

I den nordlige delen av Sør-Afrika finner vi Bushveld, som navnet tilsier består dette området av trær og buskas med rik undervegetasjon. Denne biotopen gjør området til et ideelt tilhold for en rekke jaktobjekter. Her finner vi et rikt antall av kudu, nyala, warthog, impala, bushbuck, grey duiker og sjiraff. 

I de mer steinrike områdene kan man finne klippspringer.

KWAZULU NATAL

​Området ligger øst i Sør-Afrika med det Indiske hav som nabo og strekker seg opp mot grensa til Swaziland og Mosambik. Blandet terreng med høye åser og flatere områder med tett bush og kryssende elver.

Et eldorado med reservater, nasjonalparker og jaktområder. Mange Big Five områder der du jakter blant løver, bøfler, neshorn, leopard og elefanter. Dette er et eldorado for buskantilopene med rekordstore trofeer. Dette er et av de beste områdene for bushbuck, nyala, kudu, red duiker og vortesvin og det er et meget bra bøffelområde. KwaZulu Natal er også perfekt for fotosafari med kort vei til kysten med havfiskemuligheter og Tigerfishing i Lake Jozini. 

Den optimale jaktopplevelsen

Bestem deg for tidspunktet du ønsker å reise

Sett opp en liste over troféer du ønsker å ta med hjem, alt etter hjerte og økonomi

Ta kontakt med en representant fra Jegercompagniet for booking og videre organisering

Ved ankomst til den avtalte flyplassen blir du møtt av vår representant, og fraktet inn i jaktområdet – nyt Afrika og jaktens gleder

Troféer vil bli levert til lokal taxidermist for prebehandling, pakking og videreforsendelse til transportør

Du forlater Afrika rik av positive opplevelser og nye jaktbekjentskaper. Troféer blir ettersendt

Hodeskaller med horn kan henges på vegg, og hodeskinnene kan legges i fryser til de skal leveres preparant for ferdig preparering.

Vel hjemme kan du se opp på veggen å skue dine troféer, drømme deg tilbake, og eventuelt planlegge din neste tur

Jegercompagniet   |  ​Parkenga 9, N-0957 Oslo  |    ​Tel: + 47 90 14 40 81    |    Send mail

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål eller det er andre ting du lurer på.