​Drømmesafari til Sør-Afrika og Zimbabwe

Avreise fra Oslo til Johannesburg. Fra Johannesburg flyr dere videre inn til Richards Bay, som ligger i KwaZulu Natal. Her innkvarteres dere i St. Lucia, en liten by som ligger inne I Isimangaliso Wetland Park. Byen har ca 400 innbyggere og 800 flodhester. En mengde reservater ligger i dette området som vi skal besøke. Her ligger milelange sandstrender uten et menneske. Temperaturen i havet er ca 26-28 grader. Her kan dere være med på en rekke utflukter eller slappe av på stranden. Det er muligheter for skilpaddesafari, hvalsafari, havfiske, bading, flodtur, besøke zululandsby og fotosafarier.

Etter noen dager i St. Lucia går turen til Amakhosi Safari Lodge der dere skal tilbringe 3 netter. På Amakoshi er det safari som gjelder og dere får 2 game drives pr dag. Tidlig om morgenen kjører dere ut på safari i åpen safaribil for å finne The Big Five som består av løve, leopard, elefant, bøffel og neshorn. I disse områdene har dere ikke den store pågangen med turister som man ellers ofte finner i afrikanske reservater. Dere får ofte nær kontakt med dyrene. Vi tar gjerne en stopp med forfriskninger ute i bushen. Etter morgensafarien kjører vi tilbake til lodgen for å spise lunsj og slappe av på den varmeste tiden på dagen. Det er svømmebasseng på lodgen. På ettermiddagen drar dere ut på ny safari og om kvelden er det middag og avslapning. Etter en tidlig morgenfrokost drar dere ut i bushen igjen på leting etter nye opplevelser. Hva med løver på kanskje 4 meters avstand eller en elefant på på 6 meter? Da bruser blodet og dere får en opplevelse dere aldri glemmer. Etter lunsj og litt hvile, er det klart for en ny tur ut. Du kan selvfølgelig velge å bli på lodgen og bare slappe av og nyte stedet.

Etter opphold i St. Lucia og på Amakoshi Safari Lodge flyr dere til Victoria Falls i Zimbabwe der dere skal være i 4 dager. I Victoria Falls kan dere se fossefallene fra luften i helikopter, gå med løver ute i bushen/ ri på elefanter, ta strikkhopp over floden. Her er enormt med muligheter. Ta kontakt for flere opplysninger.

​Dette er en 14 dagers tur som inneholder:

Inkludert 2 reisedager​

5 overnattinger i St.Lucia på 4* lodge m/ frokost

Alle parkavgifter / gebyrer/ flodtur/ besøk i Zululandsby/tur til Cape Vidal og Mission Rocks. Safaritur til Imfolozi/Huhluluwe og safari i Isimangaliso Wetland Park.

4 overnattinger m/frokost i 4* lodge i Victoria Falls i Zimbabwe.

Besøk til fossen, flodtur på Zambesi.

3 overnattinger med helpensjon og to safariturer pr. dag                    i 5* Amakhosi Safari Lodge.

Privat guide og sjåfør under hele turen

Alle fly: Oslo - Johannesburg – Victoria Falls tur – retur

Ikke inkludert:

​Måltider uten om det beskrevne

Drikke 

Aktiviteter utenom program 

NB Turen krever minimum 6 personer Ta nærmere kontakt angående pris.

Vaksiner:

Se www.reiseklinikken.no for informasjon om vaksiner.

Vi anbefaler at deltagere har Havrix/stivkrampe.

I Zimbabwe må dere ta malariatabletter.

Forsikring:

Dere må selv ordne med reise – og avbestillingsforsikring.

Hva dere bør ha med:

I tillegg til vanlige sommerklær (husk badetøy), bør dere ta med vindtett jakke og gode sko (f.eks. joggesko), kikkert, hodelykt, liten ryggsekk, et godt kamera med teleobjektiv, bredbremmet hatt og solkrem med høy faktor. Lett regntøy.

Det er muligheter til å få vasket klær der dere bor.​

Jegercompagniet ved:

Morten Bronndal – mobil 90144081 

E-post: morten@jegercompagniet.no

Kate Bronndal – mobil 91589987 

Vi er medlem av Reisegarantifondet​

Jegercompagniet   |  ​Parkenga 9, N-0957 Oslo  |    ​Tel: + 47 90 14 40 81    |    Send mail

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål eller det er andre ting du lurer på.