​Guidet Safaritur i Sør-Afrika

Dette er et forslag til tur, men vi skreddersyr gjerne en egen tur for deg. Ta kontakt, så lager vi et eget opplegg for din gruppe.​

Avreise fra Oslo til Johannesburg med fly. Deretter videre til Richards Bay. Herfra kjører dere videre inn til St. Lucia. 

St. Lucia ligger midt i hjertet av Zululand og en rekke reservater og Nasjonalparker. Her kan dere faktisk møte flodhester i hovedgata. Dere innlosjeres i en komfortabel lodge. Alle rom har eget bad og det er svømmebasseng utenfor.

I dette området skal vi tilbringe 10 dager. Her er milevis med sandstrender, vi skal på flodtur, besøke lagunen på Cape Vidal, besøke Imfolozi/Huhluhluwe nasjonalpark med verdens største bestand av nesehorn og alle de andre Big Five. Vi besøker zululandsby og, Cheetah Rescue center., Isimangaliso Wetland Park har status som World Heritage Site. Her kan dere gjerne ta en frisk joggetur på morgenen blant mange ville dyr. Du kan også ri inn i reservatet eller på stranden.

Det er også muligheter for skilpaddesafari når de legger egg. Skilpaddene kan veie opp til 1 tonn. Havfiske og hvalsafari er også populært. Dette må avtales separat med deltagerne. Avhengig av værforhold /tid på året etc.

Dere skal ha 3 døgn på Amakhosi Safari Lodge  hvor dere bor i meget ekslusive bungalower midt i reservatet. Etter en tidlig frokost drar dere ut med åpen safaribil for å finne the Big Five som består av løver, leoparder, nesehorn, elefanter og bøfler. På leting etter disse vil dere møte de fleste andre afrikanske dyr. Alle områder er fri for malaria.

Matkvaliteten er førsteklasses. Dere også gå til fots med bevæpnet game ranger.

I disse områdene har dere ikke den store pågangen med turister som man ellers ofte finner i afrikanske reservater.

Dere får svært nær kontakt med dyrene. Vi tar gjerne en stopp med forfriskninger ute i bushen. Etter morgensafarien drar vi inn til lunch og litt hvile. På ettermiddagen er det ut på ny safari. Etter safarituren om kvelden blir det middag og fri. All betjening er engelsktalende. Det er kun 8 bungalower i området og andre turister har ikke adgang til reservatet.

Etter besøket i Amakhosi tilbringer vi de siste dagene ved St.Lucia med diverse opplevelser. Deretter hjemreise.

Turen inkluderer: 12 dager

  • ​7 døgn i St.Lucia / m frokost og full guiding i områdene.
  • 3 overnattinger med helpensjon og to safariturer pr. dag i Amakhosi 5* privat safari lodge
  • Leiebil med sjåfør
  • Private guide på hele turen
  • All transfer til og fra flyplasser i Sør – Afrika
  • Flodtur – Besøk i zululandsby- div safariturer i Isimangaliso, Imfolozi, Huhluhwe reservatene. Besøk i flaggermusgrotte utenfor Mission Rocks kombinert med bad i det Indiske hav og fottur i Isimangaliso.
  • Alle parkavgifter og øvrige transportutgifter.
  • Fly tur-retur Oslo – Johannesburg – Richards Bay / Durban

​Ikke inkludert: Havfisketur / hvalsafari / skilpaddesafari (årstidbetinget og værforbehold), drikke.

Måltider utenom det beskrevne.

Pris : kr 35,800

Tillegg for enkeltrom må aksepteres.

Turen betinger minimum 6 personer

Vaksiner

Forsikring

Dere må selv ordne med reise – og avbestillingsforsikring.

Hva dere bør ha med

I tillegg til vanlige sommerklær (husk badetøy), bør dere ta med vindtett jakke og gode sko (eks. joggesko),, kikkert, hodelykt, liten ryggsekk, et godt kamera med teleobjektiv, bredbremmet hatt og solkrem med høy faktor. Lett regntøy.

Det er muligheter til å få vasket klær der dere bor.

Jegercompagniet ved:

Morten Bronndal – mobil 90144081

E-post: morten@jegercompagniet.no

Kate Bronndal – mobil 91589987

Vi er medlem av Reisegarantifondet

Jegercompagniet   |  ​Parkenga 9, N-0957 Oslo  |    ​Tel: + 47 90 14 40 81    |    Send mail

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål eller det er andre ting du lurer på.